Assortiment

Mede basic batch 201601. Alc. 11%
De standaard ambachtelijke mede van onze mederij, volgens klassieke receptuur. (zoet). UITVERKOCHT

Mede basic batch 201602. Alc. 11%
De standaard ambachtelijke mede van onze mederij, volgens klassieke receptuur, maar dan iets minder zoet. (halfzoet). UITVERKOCHT

Mede basic batch 201603. Alc. 11%
De standaard ambachtelijke mede van onze mederij, volgens klassieke receptuur op basis van pure voorjaarshoning. (halfzoet).

Verwacht in 2020/21

Mede van koolzaadhoning
Bramen Mede
Lijsterbes Mede
Mede basic

Voor informatie over prijzen en het opnemen van deze producten in uw assortiment e.d. neem dan s.v.p. contact met ons op.

Bewaar een fles op een koele, donkere plaats. Een geopende fles is, mits direct weer afgesloten, nog enkele maanden houdbaar.
Als gevolg van het natuurlijke rijpingsproces kan er droesem op de bodem voorkomen. Laat de fles voor gebruik enige tijd rechtop staan en schenk rustig in.
Fles niet schudden!

 

 

Het assortiment wisselt doordat ons basis ingrediënt honing is en de bereidingstijd van een batch varieert. Honing is een natuurproduct en de beschikbaarheid ervan hangt af van de zogenaamde ‘dracht’, de nectar die bijen verzamelen om honing van te maken. Deze dracht is in ieder gebied en in iedere periode anders. De honing uit het voorjaar is verzameld op o.a. wilg, klaver en paardebloemen, de zomerhoning o.a. op braam, kastanje en linde. Ook wordt er Mede gemaakt van bijvoorbeeld Koolzaadhoning.